Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.

Top Artyści


  • Dodany komentarz
    Dodany komentarz
  • Dodany tekst
    Dodany tekst
  • Poprawka tekstu
    Poprawka tekstu
  • Dodane video
    Dodane video
  • Dodany do ulubionych
    Dodany do ulubionych
  • Dodany TAG
    Dodany TAG
  • Uzupełniona metryczka
    Uzupełniona metryczka
teksty wg albumów
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Abba - Complete Studio Recordings
  • Data premiery: 2008-05-08
  • Dystrybutor: 4 ART Music
  • Data nagrania: 2006
  • Liczba płyt: 1

Abba - Complete Studio Recordings

CD 1 - Ring Ring:1. Ring Ring2. Another Town Another Town3. Disillusion4. People Need Love5. I Saw It In The Mirror6. Nina Pretty Ballerina7. Love Isn't Easy (But It Sure Is Hard Enough)8. Me And Bobby And Bobby's Brother9. He Is Your Brother10. She's My Kind Of Girl11. I Am Just A Girl12. Rock 'n' Roll BandBonus tracks:13. Ring Ring (bara du slog en signal) - Swedish Version14. Åh, vilka tider15. Merry-Go-Round16. Santa Rosa17. Ring Ring - Spanish Version18. Wer im Wartesaal der Liebe Steht - German Version of 'Another Town, Another Train'19. Ring Ring - German VersionCD 2 - Waterloo1. Waterloo2. Sitting In The Palmtree3. King Kong Song4. Hasta Manana5. My Mama Said6. Dance (While The Music Still Goes On)7. Honey Honey8. Watch Out9. What About Livingstone10. Gonna Sing You My Lovesong11. Suzy Hang AroundBonus tracks:12. Ring Ring - US Remix 197413. Waterloo - Swedish Version14. Honey, Honey - Swedish Version15. Waterloo - German Version16. Hasta Mañana - Spanish Version17. Ring Ring - 1974 Remix, Single Version18. Waterloo - French VersionCD 3 - Abba:1. Mamma Mia2. Hey Hey Helen3. Tropical Loveland4. SOS5. Man In The Middle6. Bang A Boomerang7. I Do I Do I Do I Do I Do8. Rock Me9. Intermezzo No 110. I've Been Waiting For You11. So LongBonus tracks:12. Crazy World13. Medley:* Pick A Bale Of Cotton* On Top Of Old Smokey* Midnight Special - 1978 Mix14. Mamma Mia - Spanish VersionCD 4 - Arrival:1. When I Kissed The Teacher2. Dancing Queen3. My Love My Life4. Dum Dum Diddle5. Knowing Me Knowing You6. Money Money Money7. That's Me8. Why Did It Have To Be Me9. Tiger10. ArrivalBonus tracks:11. Fernando12. Happy Hawaii13. La Reina Del Baile - Spanish Version of 'Dancing Queen'14. Conociéndome, Conociéndote - Spanish Version of 'Knowing Me, Knowing You'15. Fernando - Spanish VersionCD 5 - Abba - The Album:1. Eagle2. Take A Chance On Me3. One Man One Woman4. Name Of The Game5. Move On6. Hole In Your Soul7. Thank You For The Music8. I Wonder (Departure)9. I'm A MarionetteBonus tracks:10. Al Andar - Spanish Version of 'Move On'11. Gracias Por La Música - Spanish Version of 'Thank You For The Music'CD 6 - Voulez-Vous:1. As Good As New2. Voulez Vous3. I Have A Dream4. Angeleyes5. King Has Lost His Crown6. Does Your Mother Know7. If It Wasn't For The Nights8. Chiquitita9. Lovers (Live A Little Longer)10. Kisses Of FireBonus tracks:11. Summer Night City12. Lovelight13. Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)14. Estoy Soñando - Spanish Version of 'I Have A Dream'15. Chiquitita - Spanish Version16. ¡Dame! ¡Dame! ¡Dame! - Spanish Version of Gimme! Gimme! Gimme! [A Man After Midnight] -CD 7 - Super Trouper:1. Super Trouper2. The Winner Takes It All3. On And On And On4. Andante Andante5. Me And I6. Happy New Year7. Our Last Summer8. The Piper9. Lay All Your Love On Me10. Way Old Friends DoBonus tracks:11. Elaine12. Andante, Andante - Spanish Version13. Felicidad - Spanish Version of 'Happy New Year'CD 8 - The Visitors:1. The Visitors2. Head Over Heels3. When All Is Said And Done4. Soldiers5. I Let The Music Speak6. One Of Us7. Two For The Price Of One8. Slipping Through My Fingers9. Like An Angel Passing Through My RoomBonus tracks:10. Should I Laugh Or Cry - Intro Version11. No hay a quien culpar - Spanish Version of 'When All Is Said And Done'12. Se me està escapando - Spanish Version of 'Slipping Through My Fingers'13. The Day Before You Came14. Cassandra15. Under Attack16. You Owe Me One
  • Komentarze (0)
Liczba wypowiedzi: 0