Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.

Top Artyści


  • Dodany komentarz
    Dodany komentarz
  • Dodany tekst
    Dodany tekst
  • Poprawka tekstu
    Poprawka tekstu
  • Dodane video
    Dodane video
  • Dodany do ulubionych
    Dodany do ulubionych
  • Dodany TAG
    Dodany TAG
  • Uzupełniona metryczka
    Uzupełniona metryczka
teksty wg albumów
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Fitzgerald Ella - Sings the Gershwin Songbook
  • Data premiery: 2006-01-01
  • Dystrybutor: Universal Music Polska
  • Data nagrania: 1959
  • Liczba płyt: 1

Fitzgerald Ella - Sings the Gershwin Songbook

1. Ambulatory Suite2. Prelude3. Sam And Delilah4. But Not For Me5. My One And Only6. Let's Call The Whole Thing Off7. I've Got Beginner's Luck8. Oh Lady Be Good9. Nice Work If You Can Get It10. Things Are Looking Up11. Just Another Rumba12. How Long Has This Been Going On13. It's Wonderful14. Man I Love15. That Certain Feeling16. By Strauss17. Someone To Watch Over Me18. Real American Folk Song Is A Rag19. Who Cares20. Looking For A Boy21. They All Laughed22. My Cousin In Milwaukee23. Somebody From Somewhere24. Foggy Day25. Clap Yo' Hands26. For You For Me For Evermore27. Stiff Upper Lip28. Boy Wanted29. Strike Up The Band30. Soon31. I've Got A Crush On You32. Bidin' My Time33. Aren't You Kind Of Glad We Did34. Of Thee I Sing35. Half Of It Dearie Blues36. I Was Doing All Right37. He Loves And She Loves38. Love Is Sweeping The Country39. Treat Me Rough40. Love Is Here To Stay41. Slap That Bass42. Isn't It A Pity43. Shall We Dance44. Love Walked In45. You've Got What Gets Me46. They Can't Take That Away From Me47. Embraceable You48. I Can't Be Bothered Now49. Boy What Love Has Done To Me50. Fascinating Rhythm51. Funny Face52. Lorelei53. Oh So Nice54. Let's Kiss And Make Up55. I Got Rhythm56. Somebody Loves Me57. Cheerful Little Earful58. But Not For Me59. Lorelei60. Love Is Here To Stay61. Oh Lady Be Good62. Oh Lady Be Good63. Oh Lady Be Good64. But Not For Me65. Fascinating Rhythm66. They All Laughed67. Man I Love68. Nice Work If You Can Get It69. Clap Yo' Hands70. Let's Call The Whole Thing Off71. I Was Doing All Right72. He Loves And She Loves73. I've Got Beginner's Luck (mono)
  • Komentarze (0)
Liczba wypowiedzi: 0