Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.

Top Artyści


  • Dodany komentarz
    Dodany komentarz
  • Dodany tekst
    Dodany tekst
  • Poprawka tekstu
    Poprawka tekstu
  • Dodane video
    Dodane video
  • Dodany do ulubionych
    Dodany do ulubionych
  • Dodany TAG
    Dodany TAG
  • Uzupełniona metryczka
    Uzupełniona metryczka
teksty wg albumów
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Presley Elvis - Elvis - Christmas Peace
  • Data premiery: 2003-01-01
  • Dystrybutor: Sony Music Entertainment
  • Data nagrania: 2003
  • Liczba płyt: 1

Presley Elvis - Elvis - Christmas Peace

  CD1 1 Blue Christmas 2 Here Comes Santa Claus (Right Down Santa Claus Lane) 3 White Christmas 4 Santa Bring My Baby Back (To Me) 5 I'll Be Home For Christmas 6 Santa Claus Is Back In Town 7 O Little Town Of Bethlehem 8 Silent Night 9 If Every Day Was Like Christmas 10 O Come, All Ye Faithful 11 The First Noel 12 On A Snowy Christmas Night 13 Winter Wonderland 14 The Wonderful World Of Christmas 15 It Won't Seem Like Christmas (Without You) 16 I'll Be Home On Christmas Day 17 If I Get Home On Christmas Day 18 Holly Leaves And Christmas Trees 19 Merry Christmas Baby 20 Silver Bells CD2 1 (There'll Be) Peace In The Valley (For Me) 2 I Believe 3 It Is No Secret (What God Can Do) 4 His Hand In Mine 5 In My Father's House 6 Known Only To Him 7 Mansion Over The Hilltop 8 Crying In The Chapel 9 How Great Thou Art 10 In The Garden 11 Where No One Stands Alone 12 Somebody Bigger Than You And I 13 Without Him 14 We Call On Him 15 Only Believe 16 Amazing Grace 17 An Evening Prayer 18 He Touched Me 19 He Is My Everything 20 If That Isn't Love
  • Komentarze (0)
Liczba wypowiedzi: 0