Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.

Top Artyści


  • Dodany komentarz
    Dodany komentarz
  • Dodany tekst
    Dodany tekst
  • Poprawka tekstu
    Poprawka tekstu
  • Dodane video
    Dodane video
  • Dodany do ulubionych
    Dodany do ulubionych
  • Dodany TAG
    Dodany TAG
  • Uzupełniona metryczka
    Uzupełniona metryczka
teksty wg albumów
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
Sinatra Frank - Frank Sinatra Double
  • Data premiery: 2006-01-01
  • Dystrybutor: CD-Contact Grzegorz Jasiński
  • Data nagrania: 1960
  • Liczba płyt: 1

Sinatra Frank - Frank Sinatra Double

CD 11 's Wonderful2 I've Got My Love to Keep Me Warm3 It's a Lovely Day Tomorrow4 The Lamplighter's Serenade5 Somebody Loves Me6 Tenderly7 I Don't Know Why8 Hear My Song Violetta9 On the Sunny Side of the Street10 They Didn't Believe Me11 Laura12 Say It13 Too Romantic14 Nevertheless15 Between the Devil and the Deep Blue Sea16 My Happiness17 You're Breaking My Heart All over Again18 Love Lies19 I Haven't Time to Be a Millionaire20 Ol' Man RiverCD 21 For You2 Do I Worry3 I'd Know You Anyhwere4 The Music Stopped5 Two in Love6 You Make Me Feel So Young7 The One I Love8 I Tried9 A Lovely Way to Spend an Evening10 East of the Sun11 Don't Blame Me12 The Fable of the Rose13 Snootie Little Cutie14 The Last Call for Love15 You Do Something to Me16 I Could Make You Care17 Dig Down Deep18 It Started All over Again19 I Don't Stand a Ghost of a Chance20 Lullaby of Broadway
  • Komentarze (0)
Liczba wypowiedzi: 0