Aby zapewnić najwyższą jakość usług wykorzystujemy informacje przechowywane w przeglądarce internetowej.
Sprawdź cel, warunki przechowywania lub dostępu do nich w Polityce Prywatności.

Top Artyści


  • Dodany komentarz
    Dodany komentarz
  • Dodany tekst
    Dodany tekst
  • Poprawka tekstu
    Poprawka tekstu
  • Dodane video
    Dodane video
  • Dodany do ulubionych
    Dodany do ulubionych
  • Dodany TAG
    Dodany TAG
  • Uzupełniona metryczka
    Uzupełniona metryczka
teksty wg albumów
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
White Barry - Anthology
  • Data premiery: 1994-06-06
  • Dystrybutor: Universal Music Polska
  • Data nagrania: 1994
  • Liczba płyt: 1

White Barry - Anthology

   1. Love's Theme   2. I'm Gonna Love You Just A Little More, Baby   3. I've Got So Much To Give   4. Never, Never Gonna Give You Up   5. Honey Please, Can't Ya See   6. Can't Get Enough Of Your Love, Babe   7. You're The First, The Last, My Everything   8. What Am I Gonna Do With You   9. I'll Do For You Anything You Want Me To  10. Let The Music Play  11. You See The Trouble With Me  12. Baby, We Better Try To Get It Together  13. Don't Make Me Wait Too Long  14. I'm Qualified To Satisfy You  15. It's Ecstasy When You Lay Down Next To Me  16. Playing Your Game, Baby  17. Oh, What A Night For Dancing  18. Your Sweetness Is My Weakness  19. Just The Way You Are  20. Satin Soul
  • Komentarze (0)
Liczba wypowiedzi: 0